Китното градче Елена, сгушено в Еленския Балкан, дава прекрасна възможност за почивка сред природа и история. Семеен хотел „Чукани” предоставя идеално място за отсядане и представлява чудесна отправна точка за различни екскурзии.
„Чукани“ се намира в съседство с екопътеки и е само на 1.5 km от центъра на градчето. На около 4 км от нея се намира язовир Йовковци, до конната база има 10 km, а на около разстояние от 25 км е ски пистата на връх Чумерна.

Разположението на нашия семеен хотел разкрива необятни гледки към полите и върховете на Еленския Балкан.

Семеен хотел „Чукани“ разполага с:

Капацитетът за настаняване е до 30 човека, разпределени в 8 двойни стаи, стая с 3 и стая с 4 легла, обширен апартамент с 3 спални за 7 човека. Всяка стая има самостоятелен санитарен възел, достъп до обща или самостоятелна тераса, кабелна телевизия и wi-fi, Стаята за 4 човека има по-голяма баня с вана, а апартамента – хол с бар и голяма, романтична баня с прозорец и вана.

На разположение на гостите са:

Детският кът е оборудван с батути и пързалка, за да могат вашите деца да се забавляват, докато вие отмаряте в парната баня, сауната или около открития басейн.

Вашата заслужена почивка в планината Ви очаква!

Ще Ви посрещнем с топлина и истинско гостоприемство, ще Ви дадем спокойствието и уединението, от което се нуждаете, а Балкана и природата ще останат в сърцето Ви завинаги!